Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Infiintari firme Craiova
200 lei
Brand
Contabilitate Craiova
Cod produs
Expert Contabil
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Servicii contabilitate Craiova,
un program prin care va oferim servicii de contabilitate la un nivel profesionist, oferindu-va accesul la informatii eficiente, flexibilitate, promtitudine si control.

Serviciile de contabilitate se adreseaza atat celor ce detin si dezvolta deja o afacere, cat si celor care doresc sa initieze o afacere.

Servicii de contabilitate primara:

Contabilitate primara a operatiunilor de numerar: intocmirea registrului de casa si a documentelor primare ce stau la baza intomirii acestuia;
Contabilitate primara a operatiunilor de gestiune: intocmirea NIR-urilor, a bonurilor de consum, a notelor de transfer intre gestiuni, a facturilor de iesire si a avizelor de expeditie sau de transfer intre locatii;
Contabilitatea primara a decontarilor interne: intocmirea deconturilor pentru angajatii societatii;
Contabilitatea primara a salariilor: intocmirea pontajelor si a statelor de salarii; intocmirea fluturasilor de salarii; intocmirea dispozitiilor de plata pentru plata salariilor; intocmirea registrului salariatilor; intocmirea contractelor de munca si a adeverintelor salariale.

INFIINTARI FIRME CRAIOVA (SRL)
Infiintam societati comerciale (SRL), persoane fizice autorizate (P.F.A.), intreprindere individuala (II).

Noi vom intocmi, redacta actele firmei, vom obtine toate avizele si aprobarile necesare ca firma dumneavoastra sa poata functiona legal.

Apeland la serviciile noastre de consultanta si asistenta juridica economisiti timp, bani si aveti certitudinea ca ati ales varianta optima pentru dumneavoastra.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura